© 2017 - acs-technics nv - all rights reserved | designed by acs-technics nv
acs-technics.be HOME BEDRIJF PRODUCTEN DIENSTEN NIEUWS SUPPORT GALLERY CONTACT

DIENSTEN

Wij denken met u mee

Een degelijk en professioneel advies is wat u van acs-technics mag verwachten. Als ICT-partner weten we als geen ander welke noodzaken bedrijven op vandaag ervaren en hoe deze moeten aangepakt worden. Dankzij een doorgedreven kennis in bedrijsprocessen, nieuwe technologiëen en produkten heeft acs-technics de juiste ingrediënten in huis. acs-technics is dan ook de geschikte partij om u van degelijk advies en begeleiding te dienen. Dit advies wordt in alle stappen van het proces geïmplementeerd door te luisteren en de juiste actie te ondernemen.

Alleen of met uw interne verantwoordelijke

"Ons netwerk is een chaos": het is een vaak gehoorde klacht bij managers van kleine en middelgrote studiebureaus.  Het netwerk is er wel - vaak met veel inzet en goede wil van een medewerker bijeengeknutseld - maar de bestanden zijn nauwelijks gestructureerd, het backup- systeem laat te wensen over, de anti-virus producten werken niet of worden niet geupdated en het systeem voor interne en externe communicatie per email loopt mank. Met beperkte middelen kan ook een klein studiebureau of KMO een doeltreffend en toch eenvoudig te beheren netwerk van PC's uitbouwen.

Waarvoor kan u bij ons terecht

Installatie van IT Netwerken: - Windows Server - Exchange Server - Virtualisatie - Replicatie - Backup strategie - Terminal Server Totaal onderhoud: - maandelijks beheer - support via telefoon, mail, schermovername Analyse, levering en installatie van uw IT-netwerk
Lees meer
2D/3D CAD-SOFTWARE EN DIENSTEN VOOR DE BOUWWERELD.
DIENSTEN