© 2013 - acs-technics nv - all rights reserved | designed by acs-technics nv
acs-technics.be HOME BEDRIJF PRODUCTEN DIENSTEN NIEUWS SUPPORT GALLERY CONTACT

Constructieve prefab

Overzichts-, element- en montageplanning

Intelligente planningshulp om een optimaal overzicht te behouden en alle gegevens die u nodig hebt te verzamelen. Overzichten per bouwdeel of per project zijn automatisch uit te voeren. Projecten kunnen in 2D, 3D of een combinatie van 2D/3D bewerkt worden. Met zelfgedefinieerde en de meegeleverde macro’s voor wapening of bekisting, of met de AdHoc-wapening kunnen individuele onderdelen uit het proces geautomatiseerd worden. Omvangrijke lijsten met oa inbouwdelen zorgen voor het snel uittekenen van inbouwdelen.

Beste correctiemogelijkheden voor afgeleide elementen

De associatieve wapening met de omvangrijke correctiemogelijkheden maken een snelle en nauwkeurige herplanning van nieuwe, gelijkaardige elementen mogelijke. Daarmee heeft u de zekerheid dat er geen fouten ontstaan. Daardoor kunn gelijkaardige elementen en plannen uit hetzelfde of andere projecten in een handomdraai tot nieuwe elementen en plannen leiden.

Lijsten en interfaces

- automatische berekening van zwaartepunt en volumes - automatisch genereren van stuklijsten - interfaces naar ERP-systemen zoals Betsy, Priamos, Infor, Gesys voor gegevensuitwisseling - export van wapeningsgegevens naar plooimachines (BVBS) - aansturen van nettenlasmachines - aansturing van productie via Unitechnik-export
2D/3D CAD-SOFTWARE EN DIENSTEN VOOR DE BOUWWERELD.